Wärtsilä Netherlands B.V.

The engine of industry

Wärtsilä Netherlands B.V.
Recruitment
Postbus 6
5150 BB Drunen
Netherlands
T +31 (0)416 388115
www.wartsila.com
wnlrecruitment@wartsila.com
Title

Wärtsilä is wereldleider in complete lifecycle power solutions voor de maritieme en energiemarkten. door de nadruk op technologische innovatie en totaal rendement, maximaliseert wärtsilä de milieu en economische prestaties van de schepen en energiecentrales van haar klanten. wärtsilä heeft circa 200 vestigingen in 70 landen over de hele wereld. in Nederland werken ruim 1.000 mensen, verdeeld over zeven vestigingen.

De activiteiten van wärtsilä zijn verdeeld over drie business units: 
Ships Power, Services en Power Plants.

Ship Power
Reders, operators en werven kunnen bij Wärtsilä als maritieme dienstverlener terecht voor totaaloplossingen conform het one-stop-shop concept. Naast de volledige voortstuwing van motor tot schroef behoren scheepsontwerp en scheepsautomatisering tot onze kernactiviteiten. Wij ontwikkelen voortdurend vernieuwende producten en diensten voor al onze markten.

Services
Wärtsilä heeft alle expertise in huis voor onderhouds- en reperatiewerkzaamheden. Wij bieden dienstenpaketten aan die aanzienlijk verder reiken dan het onderhouden en repareren van dieselmotoren en voortstuwingssystemen. de business unit Services biedt klanten een optimale bedrijfsvoering door aan boord of op locatie ook andere onderhouds- en reperatiewerkzaamheden te verrichten.

Power Plants
Wärtsilä is een toonaangevende leverancier van elektriciteitscentrales voor de gedecentraliseerde energiemarkt. Vanuit onze vestigingen in Nederland opereren wij op de energiemarkten in de Benelux en Afrika. Wij bieden energiecentrales voor basis- en pieklast en toegepaste eigen centrales voor industriële grootgebruikerdoeleinden.

Technology and Services centre
In het Technology and Services Centre (T&SC) zijn meerdere business units vertegenwoordigd. de nadruk ligt hier op het creëren van synergie, efficiëntie en kennisuitwisseling tussen experts binnen de afdelingen Sales, Engineering, R&d en Services, zodat zij gezamenlijk tot het bedenken van betere totaaloplossingen kunnen komen.

Passie voor techniek
Wij zoeken mensen die met passie, creativiteit, innovatie- en servicegerichtheid resultaten boeken. Mensen die kunnen voorzien in de beste producten en de beste service, met als doel duurzame oplossingen voor onze klanten. We zoeken collega’s die onze passie voor techniek delen, want deze passie is de basis van onze werkethiek.

Werken bij Wärtsilä
Wärtsilä biedt je een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden om in het buitenland te werken en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Onze dienstverlening is zeer breed: vanuit Nederland werken we vooral aan werktuigbouwkunde en elektrotechnische installaties aan boord van schepen of bij energiecentrales. Als je bij Wärtsilä komt werken, maak je deel uit van een ambitieus bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. We zijn een bedrijf dat gaat voor resultaat.

Facts about
Aantal werknemers: 1.000 
Sector: Binnenvaart, Dienstverlening, Dredging & Waterbouw, Energie, Olie & Gas, Offshore, Scheepsbouw- & reparatie, Zeescheepvaart
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Techniek
Gewenste opleidingen: Werktuigbouwkunde, elektrotechniek en scheepswerktuigkunde
Openstaande functies: Wisselend, neem contact op met onze recruitementafdeling

 
Maps
Photos
Title
Tags