Verenigde Tankrederij B.V.

Verenigde Tankrederij B.V.
P.O. Box 59005
3008 PA Rotterdam
Netherlands
T +31 (0)10 4876200
www.vtgroup.nl
hr@vtgroup.nl
Title

De VT group (Verenigde tankrederij) is een betrouwbaar, zelf onderhoudend maritiem bedrijf met een gezonde dosis pragmatisme. Wij bieden klanten innovatieve logistieke producten en veilige, efficiënte, service gerichte operaties met aandacht voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Vt is in 1916 in Rotterdam opgericht en levert haar gespecialiseerde onafhankelijke services momenteel in europa en in centraal amerika (Panama).

VT is gespecialiseerd in: vervoer van blanke en zwarte minerale producten; biobrandstoffen en chemie; zee en port bunkeren en vervoeren van brandstoffen en smeermiddelen; bevrachten van schepen met blanke en zwarte minerale producten, biobrandstoffen en chemie; fleetmanagement voor derden en maritieme consulting.

De schepen zijn gebouwd om vrijwel alle vloeibare petrochemische en biologische producten te kunnen vervoeren. Naast het standaard servicepakket wil VT ook actie meedenken om in samenwerking met partners nieuwe diensten en services te ontwikkelen. VT streeft naar een geïntegreerd diensten en servicepakket om de meerwaarde voor de klant te maximaliseren. VT levert diensten van hoge kwaliteit, 24 uur per dag en zeven dagen per week. de onderneming is sinds 1995 ISO gecertificeerd: NEN en ISO 9001:2008 en NEN en ISO 14001:2004.

De stringente kwaliteitseisen, betrouwbare dienstverlening en concurrerende tarieven hebben geleid tot langdurige relaties met alle multinationals in de petrochemie en diverse bekroningen voor het welzijns-, veiligheids– en milieubeleid (QSHE).

VT captain’s Academy
Als organisatie stimuleren wij onze vlootmedewerkers door te groeien binnen de VT vloot. door het aanbieden van verschillende opleidingen en/of cursussen, zoals AdN Basis / AdN Chemie / bedrijfscursussen, moedigen wij dit aan. Ook het krijgen van voldoende vaartijd is bij VT mogelijk en behoort tot onze doorgroeimogelijkheden. VT vergoed alle beroepsgerichte opleidingen en cursussen.

Tevens heeft VT als eerste en enige rederij een eigen opleidingstraject ontwikkeld genaamd de Captain’s Academy. de insteek van dit initiatief is dat jonge enthousiaste leerlingen, naast hun opleiding op de scholen, zich verder ontwikkelen tijdens de praktijk aan boord.

Er zijn drie fases in het traject waarin elke leerling het voor hem ontwikkelende plan volgt. Er wordt gestart in de ‘Stookolie’ om vervolgens over te gaan naar de ‘Smeerolie’ en als laatste naar de ‘Chemie’. Het hangt van de leerling af hoe snel de opleiding wordt afgerond, wel is het de bedoeling dat een ieder op hetzelfde niveau uitkomt: namelijk als schipper / kapitein binnen de VT Group.

 
Maps
Photos
Title
Tags