Topec BV

Driven through Energy

Topec BV
Marjolijn de Boer
Postbus 266
3350 AG Papendrecht
Netherlands
T +31 (0)78 6417844
www.topec.nl
marjolijn.de.boer@pon.com
Title

Topec levert wereldwijd geïntegreerde systemen voor het opwekken en distribueren van elektrische energie waaronder hoofdstroom- en noodstroomvoorzieningen. Topec zorgt voor elektriciteitstoevoer in sectoren waar continuïteit een must is.

Energievoorziening in de Olie en Gasindustrie vereist specifieke know-how. Gezien de risicovolle omgeving moeten de installaties aan stringente eisen voldoen. Topec is vertrouwd met deze eisen en werkt volgens de normen en standaards van classificatiebureaus zoals DNV-GL, Bureau Veritas, ABS en Lloyds Register. 
De diesel- of gasgenerators kunnen moeiteloos geïntegreerd worden in een bestaande elektrische installatie of gebouw en dienen als hoofdstroom- of noodstroomvoorzienig of als back-up. Hetzelfde geldt voor de productie en levering van 100% betrouwbare bedienings- en controlepanelen.

Bij Topec tref je o.a. de volgende functies aan:
Electrical Engineer: Samen met vier andere Electrical Engineers ben je verantwoordelijk voor de engineering van de technische delen van onze turn-key klantoplossingen. Dit betekent dat je de verschillende componenten samenvoegt tot een werkend eindproduct conform klantspecificaties.

Project Manager: Je bent het aanspreekpunt voor je projecten en je werkt nauw samen met de afdelingen Verkoop, Engineering, Inkoop en Productie. Vanaf het moment dat het contract getekend is tot en met de inbedrijfstelling van de installatie ben jij degene die het gehele project in goede banen leidt.

Project buyer: Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de juiste artikelen tijdig beschikbaar zijn, zodat het productieproces zo optimaal mogelijk kan verlopen. Je zorgt ervoor dat de geleverde materialen passen bij de gevraagde specificatie. Je checkt leveringsvoorwaarden, volgt het bestelproces tot levering en stemt afwijkingen tijdig af met de Project Manager.

In onze werkplaats tref je professionele vakmensen aan op het gebied van o.a. lassen, constructie en assemblage.

Bij Topec werken mensen die passie voor hun werk hebben. Met elkaar zorgen we ervoor dat wat we leveren volledig voldoet aan de klanteisen. Je krijgt verantwoordelijkheid om je werk goed te doen maar belangrijk is ook dat je met plezier je werk doet!

Topec is onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van internationale handel en service. Bij Pon werken bijna 14.000 mensen, verspreid over 250 vestigingen in 23 landen.

Facts about
Aantal werknemers: 120
Sector: Energie, Olie & Gas, Offshore, Toeleveranciers
Carrièrefase: Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Kijk op onze website voor de gewenste studierichtingen
Gewenste opleidingen: Kijk op onze website bij vacatures voor de gewenste opleidingen
Openstaande functies: Electrical Engineer, Project Buyer, Project Manager. Voor actuele vacatures kijkt u dan op www.topec.nl

 
Maps
Photos
Title
Tags
Toeleveranciers