Tideway Offshore Solutions

Creating land for the future

Tideway Offshore Solutions
Femke Franken/ Simone van den Bogaert
Minervum 7442
4817 ZG Breda
Netherlands
T +31 (0)76 5204140
www.deme-group.com/tideway
recruitment.tideway@deme-group.com
Title

Tideway offshore Solutions is een internationaal bedrijf dat zich met meer dan 20 jaar ervaring specialist mag noemen in verschillende takken van de offshore industrie. onze multidisciplinaire omgeving vraagt om flexibiliteit en biedt talloze mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan!

De Rollingstone, Seahorse en Flintstone (dP II valpijpschepen van Tideway) hebben een verfijnd valpijpsysteem dat stenen plaatst tot 2.000 m. diep, op precies de juiste locatie. Tideway maakt ook gebruik van sleephopperzuigers en backhoes om trenches voor pijpleidingen te construeren op plaatsen waar pijpleidingen de kust bereiken en bouwt aanlandingen van olie- en gas pijpleidingen.

Om klanten te helpen bij exploratie en exploitatie van energiebronnen, is Tideway altijd op zoek naar innovatieve oplossingen onder het motto: ‘Energizing the Future’.

tideway werkt aan baanbrekende projecten over de hele wereld: van de Noordzee tot Mexico, van Brazilië tot Australië en van India tot het Midden-Oosten en Rusland. Technologie wordt steeds vaker gebruikt als gevolg van de toenemende internationale vraag naar energie. dit vereist specifieke kennis en Tideway heeft profijt van de deskundigheid van haar moedermaatschappij, het gerenommeerde Belgische bedrijf dEME; dredging, Environmental and Marine Engineering.

Tideway levert niet alleen diensten rond de vele olie-en gaspijpleidingen die wereldwijd offshore gebouwd worden, maar is ook betrokken bij hoogspanningskabels op zee. de projecten van Tideway worden meer en meer uitgevoerd op extreme plaatsen: verder uit de kust, dichter bij de Noord- of Zuidpool of in zeer diep water.

Facts about
Aantal werknemers: 300
Sector: Dredging & Waterbouw, Offshore
Carrièrefase: Student, Starter, Young Professional, Professional, Trainee, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Technisch, Nautisch
Gewenste opleidingen: Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Maritiem Officier
Openstaande functies: Project Engineer, Project Manager 2nd mate (DPO), 2nd Engineer

“Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die samen met ons de grenzen willen verleggen. Vind jij het  ‘time to team up’? kijk dan op: www.deme-group.com/tideway/jobs”

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Dredging & Waterbouw