Spliethoff Group

Spliethoff Group
Dhr. D.G. Seeleman
Postbus 409
1000 AK Amsterdam
Netherlands
T +31 (0)20 4488541
www.spliethoff.com
d.seeleman@spliethoff.com
Title

De Spliethoff Group, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport en Wijnne Barends, bezet wereldwijd een leidende positie in het vervoer van hoogwaardige lading, projectlading, zware lading en jachten.

De Spliethoff Group is de grootste Nederlandse rederij. Binnen de Spliethoff Group hebben wij de beschikking over een moderne vloot van meer dan 100 multi-purpose, heavy lift (hijscapaciteiten tot 1.800 ton) en ro-ro schepen variërend in grootte van 2.100 tot 23.000 ton. Alle schepen zijn uitgerust met de hoogste ijsklasse 1A, varen onder Nederlandse vlag en worden wereldwijd ingezet. De permanente vernieuwing van de vloot zorgt er voor dat de vloot altijd up-to-date blijft en voldoet aan alle moderne eisen. In combinatie met betrouwbaar en vakbekwaam personeel dragen wij zorg voor een optimale dienstverlening aan onze klanten. Met service en kwaliteit hebben wij in de loop der jaren een zeer goede reputatie opgebouwd in de internationale transportwereld. Om aan alle hoge eisen voor de beste service en kwaliteit te blijven voldoen zijn wij op zoek naar goede, ervaren en enthousiaste stuurlieden en werktuigkundigen. Door de samenstelling van onze vloot zijn wij in staat aan onze bemanningen een scala van mogelijkheden te bieden variërend in scheepstype, soorten lading en vaargebied.

Teneinde de continuïteit van instroom van goede jonge officieren te garanderen zijn een aantal schepen speciaal uitgerust als opleidingschip. Met de speciale trainingsbrug en lesfaciliteiten aan boord van deze schepen bieden wij een grote groep stagiaires de mogelijkheid om ervaring op te doen en daarmee te bouwen aan een goede toekomst. 

Speciaal voor de begeleiding van de stagiaires vaart een Trainingsofficier mee aan boord. Bent u een ervaren stuurman of werktuigkundige die als Trainingsofficier wil varen, dan bent u van harte welkom.

Facts about
Aantal Werknemers: 2.200
Sector: Zeescheepvaart
Vaargebied: Wereldwijd
Carrièrefase: Student, Starter, Young Professional, Professional, Senior
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo, wo
Openstaande functies: Trainingsofficier, enthousiaste Officieren in alle rangen

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Zeescheepvaart