Redwise Maritime Services B.V.

Truly global

Redwise Maritime Services B.V.
Afdeling crewing
Amersfoortseweg 12-E
3751 LK Bunschoten-Spakenburg
Netherlands
T +31 (0)33 4217860
www.redwise.com
crewing@redwise.nl
Title

Redwise is een rederij in een bijzondere tak van de scheepvaart. Het bedrijf is nu al 108 jaar actief op het gebied van Ship delivery, het transporteren van schepen op eigen kracht en op eigen kiel. daarnaast is Redwise alweer 30 jaar succesvol als crewmanagement- en detacheringsbureau. zeevarenden van Redwise varen op schepen van de meest uiteenlopende typen. Schepen kunnen oud, nieuw, groot, klein en heel bijzonder zijn, met uitzonderlijke bestemmingen en bunkerhavens. in alle gevallen komt het aan op goed zeemanschap, kennis en betrokkenheid. Het is echt plezierig werk, waar je trots op kunt zijn.

Redwise is een van de meest veelzijdige maritieme werkgevers. Onze schat aan ervaring met alle denkbare scheepstypen en onze reputatie voor het flexibel inzetten van hooggekwalificeerd zeevarend personeel, zorgt voor een continue inzet en vraag naar onze professionals.

Naast de unieke avontuurlijke delivery reizen, bemannen wij ook schepen, werkzaam in de sleepvaart en offshore industrie, zowel in Europa als wereldwijd. Ook detacheren wij onze gekwalificeerde mensen bij opdrachtgevers voor tijdelijke en langdurige oplossingen, al dan niet in schema.

Het gaat om allerhande type vaartuigen: vrachtschepen, ferries, sleepboten, baggervaartuigen, dP-schepen voor duik- en constructiewerk etc. Al met al een grote keuze waarbij veel afwisseling mogelijk is binnen je eigen wensen. 

Redwise is een werkgever met volop perspectief voor je maritieme carrière. Als werknemer en werkgever bepalen wij samen hoeveel je wilt varen en bij wie. Wil je in de zomer thuis zijn, dan zullen wij daar rekening mee houden. Natuurlijk kun je ook de kerstboom ontlopen en rond de jaarwisseling op zee zijn.

Wij bieden contracten voor een reis en voor (on)bepaalde tijd met een minimum aantal dagen per jaar. Waar je ook voor kiest, je bent zeker van een solide Nederlandse werkgever die met jou meedenkt over een gevarieerde carrière op zee met een grote mate van vrijheid. Een contract voor (on)bepaalde tijd geeft jou zekerheid van werk en inkomen en óns de verplichting om voor jou passend werk te vinden. Wil je maximale flexibiliteit dan is het reiscontract de ideale overeenkomst.

Groeimogelijkheden
Om te kunnen groeien in je werk bieden we tevens de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen, om je vaarbevoegdheid in stand te houden of op te waarderen, maar ook om nieuwe kennis op te doen, zoals bijvoorbeeld een dP-opleiding, scheepsmanagement of kraandrijver. Je bent immers nooit uitgeleerd.

Facts about
Sector: Arbeidsbemiddeling, Dienstverlening, Zeescheepvaart, Ship Delivery, Ship management
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional, Trainee, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Vmbo, mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Technisch en Nautisch
Gewenste opleidingen: Mbo & hbo: Werktuigkundige, Kapitein, Stuurman en Maritiem Officier. Zowel alle Schepen alsook beperkt werkgebied en tot 3000GT/3000 KWatt en DPO en Kraandrijver
Openstaande functies: Kapitein, 1e & 2e Stuurman, Maritiem Officier, Hoofdwerktuigkundige, 1e, 2e & 3e Werktuigkundige, DPO-er of Kraandrijver. Daarnaast met enige regelmaat walfuncties o.a. Superintendent.

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags