Qualified People B.V.

Mainport voor toptalent

Qualified People B.V.
Yvonne Koning
Kampenringweg 9a
2803 PE Gouda
Netherlands
T +31 (0)0182 555151
www.qualifiedpeople.nl
info@qualifiedpeople.nl
Title

Qualified People is al bijna 25 jaar een toonaangevende speler op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de branches maritiem & offshore, energie, olie en gas. Hierbij staan de mensen bij ons altijd centraal! wij bouwen al jaren aan langdurige relaties met opdrachtgevers en kandidaten. wij zijn dan ook de mainport voor toptalent.

Werkgebieden van qualified people
 
Qualified People speelt al ruim 20 jaar een toonaangevende rol in arbeidsbemiddeling voor de branches Maritiem & Offshore, Energie, Olie en Gas. Branches waar wij onszelf door de jarenlange ervaring, ons lerend vermogen en onze specifieke kennis, als een vis in het water voelen. Om onze kennis van de branches, klanten en projecten verder te vergroten bezoeken wij regelmatig met veel plezier onze relaties om te zien en te horen wat de laatste ontwikkelingen zijn. Hierdoor zijn wij in staat om tijdig in te spelen op lopende projecten door de juiste kandidaten op het juiste moment voor te stellen. Maar ook voor projecten die nog in de startblokken staan helpen wij onze opdrachtgevers graag bij het tijdig samenstellen van de organisatie. dit doen we door de juiste kandidaten voor te stellen maar ook door te ‘sparren’ waar gewenst over de invulling van het team en op die manier een bijdrage te leveren aan het nieuwe project.

Qualified People bemiddelt kandidaten in de vakgebieden Scheepsbouw, WTB, E&I en Civiele Techniek. Maar ook hebben wij de kennis, ervaring en kandidaten binnen de vakgebieden Finance & Control en HRM. 

Services van qualified people
Qualified People heeft als doel om onze opdrachtgevers waar mogelijk te ‘ontzorgen’ op het gebied van HRM in zijn algemeenheid en recruitment in het bijzonder. dit doen we door een aantal tools aan te bieden waarmee onze opdrachtgevers zich nog meer kunnen focussen op de core business.  De standaard services zijn (project)detachering, werving & selectie en interim management. Middels deze services werven, selecteren, contracteren en verlonen wij de kandidaat en bieden onze opdrachtgever hiermee de flexibiliteit die het best bij hem past. Om nog meer flexibiliteit te bieden verzorgen wij ook payrolling voor onze opdrachtgevers. Hierbij werft de opdrachtgever zelf zijn medewerkers en wordt de verloning door Qualified People uit handen genomen. Voor een aantal gerenommeerde opdrachtgevers doen we dit sinds 2010.

Toptalent van qualified people
Sinds 1992 zijn wij op zoek naar Toptalent voor onze opdrachtgevers. Daarom kennen wij sommige kandidaten dan ook al jaren en hebben wij deze kandidaten naar verschillende functies in hun carrière geholpen. En zoals onze naam Qualified People aangeeft: het draait bij ons om kwaliteit en om onze mensen.

Kwaliteit houdt in dat medewerkers gekwalificeerd zijn door opleiding en ervaring. En daarnaast is het voor ons erg belangrijk om de mens achter de kandidaat te leren kennen. Waarom heeft een kandidaat bepaalde keuzes gemaakt, wat zijn de drijfveren van de kandidaat en hoe gedraagt de kandidaat zich? Belangrijke zaken die het succes bepalen. Wij zijn dan ook constant op zoek naar nieuw talent waarbij we verder gaan dan alleen het CV. 

Wij putten inmiddels uit een grote pool van Qualified People die we vol vertrouwen aan u willen en kunnen presenteren. 

Voor iedere uitdaging hebben wij de juiste kandidaat.

Facts about
Aantal werknemers: 100
Sector: Arbeidsbemiddeling, Energie, Olie & Gas, Jachtbouw & Watersport, Offshore, Scheepsbouw- & reparatie
Carrièrefase: Student, Starter, Young Professional, Professional, Trainee
GewensT werk- en denkniveau: Mbo, hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Maritiem, Offshore Engineering, Energie Olie & Gas, Techniek
Gewenste opleidingen: Maritieme Techniek, Scheeps- bouwkunde, Scheepswerktuigkunde, Werktuigbouw-kunde, Civiele Techniek, Elektro Techniek, Hydrauliek 
Openstaande functies: Project Manager, Proposal Engineer, Project Engineer, Structural Engineer, Commissioning Engineer, Installation EngineerSuperintendent, Naval Architect

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Arbeidsbemiddeling