Pon Power B.V.

Pon Power: Can your performance match ours?

Pon Power B.V.
Mevrouw S. Fens, HR Adviseur
Ketelweg 20
3356 LE Papendrecht
Netherlands
T +31 (0)78 6420348
www.pon-cat.com/powerjobs
www.ponpowerjobs.nl
Title

De geschiedenis van Pon Power als offi ciële dealer van Caterpillar motoren in Nederland reikt terug tot 1926. In een periode van bijna negentig jaar samenwerken, hebben de twee partijen elkaar gevonden in een partnership die zich – toen en nu – in het oog van de techniek afspeelt.

Cat® motoren en systemen genieten wereldwijd faam als dé totaaloplossing voor het efficiënt omzetten en beheersen van energie. Of het nu gaat om de aandrijving van een schip, machine of een (nood)stroomaggregaat, of om een complete warmtekrachtinstallatie, met Cat heb je degelijke topkwaliteit. Ook Caterpillar op haar beurt vertrouwt op topkwaliteit: het rekent op Pon Power, als dealer in Nederland. Al 89 jaar. Pon Power heeft dan ook een platinum status als dealer vanuit Caterpillar verkregen.

Caterpillar, een sterk merk 
Caterpillar, wie heeft er niet van gehoord? Het van oorsprong Amerikaanse concern is wereldwijd marktleider op het gebied van bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en gasmotoren, industriële turbines, generatorsets en warmtekrachtinstallaties. Waar écht gewerkt wordt, daar is Caterpillar. Tellen de Verenigde Staten alleen al vijftig Caterpillar-fabrieken, daar buiten bevinden zich nog eens 65 productiebedrijven, verspreidt over Australië en Zweden tot Japan en Zuid-Afrika. Ook het dealernetwerk, waarvan Pon Power deel uitmaakt, strekt zich uit over alle delen van de wereld en bestaat uit 220 streng geselecteerde bedrijven die aan de hoogste eisen voldoen. De internationale Caterpillar-gemeenschap telt inmiddels circa 100.000 medewerkers. Een geweldig merk en een geweldig netwerk. Dat vormt een fantastische basis voor zakelijke activiteiten, maar schept tegelijkertijd verplichtingen. De langdurige relatie van Pon Power met Caterpillar zegt in dit licht natuurlijk alles.

PON een bekend naam
Sinds 2003 maakt Pon Power deel uit van Pon Holdings. Pon Automotive neemt met aansprekende merken als VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche een sterke positie in op de Nederlandse automarkt. Naast de Automotive divisie is Pon nog actief in tien andere divisies, zoals de Pon Equipment, Pon Bicycle Group en Tyre Group. Het merendeel van de activiteiten van Pon is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie goed op elkaar aansluiten. Pon is met de nevenactiviteiten van de werkmaatschappijen meegerekend, een handelsconcern dat zich laat zien op meer dan vijfhonderd plaatsen in de wereld.

PON POWER als maritiem specialist
Pon Power is een begrip in de scheepvaart, van zee- en binnenvaart tot visserij en jachtbouw. Tot haar afnemers behoren dan ook internationaal opererende scheepswerven, baggerbedrijven en oliemaatschappijen met offshore activiteiten. Om ook op deze deelmarkten de juiste service te verlenen, heeft Pon Power speciale teams in het leven geroepen.

De meerwaarde van Pon Power is dat klanten gedurende de gehele levensfase van een motor kunnen rekenen op ondersteuning. De hechte relatie met tevreden klanten wordt nog eens onderstreept door hen regelmatig te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en het uitvoeren van onderhoud en revisies. En dat is niet alles. Voor gebruikers van Catmotoren staan goed getrainde servicemonteurs paraat; 24 uur per dag, zeven dagen per week. Naast deze 24/7-service loopt Pon Power voorop door het aanbieden van nieuwe onderhoudsconcepten op maat, waaraan gebruikers technische, organisatorische en financiële voordelen beleven. And last but not least: een zeer uitgebreid magazijn en geautomatiseerde logistiek garanderen een optimale beschikbaarheid van reserveonderdelen.

PON POWER als aantrekkelijke werkgever
Geïnteresseerd in de techniek? Dan is Pon Power voor jou de ideale werkgever. De kernkwaliteit van Pon Power is service. Daarom is er bij Pon Power altijd plaats voor technisch goed opgeleid personeel. Wie een mbo- of hbo-diploma bezit en ervaring heeft met dieselmotoren, krijgt volop de kans zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Speciaal daarvoor beschikt Pon Power over een eigen Bedrijfsschool en een Training Academy. Pon Power: de werkgever voor mensen die een carrière in de techniek willen en aandurven!

Facts about
Aantal werknemers: 470
Sector: Binnenvaart, Energie, Olie & Gas, Jachtbouw & Watersport, Offshore, Toeleveranciers, Visserij
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Technisch, Nautisch
Gewenste opleidingen: mbo of hbo Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Maritiem, Motorvoertuigentechniek en/of Engineering
Openstaande functies: www.ponpowerjobs.nl

 

 
Maps
Photos
Title
Title
Title
Tags
Toeleveranciers