Parker Hannifin

Marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing.

Parker Hannifin
Sales Company Netherlands
Edisonstraat 1
7575 AT Oldenzaal
Netherlands
T +31 (0)541 585 000
www.parker.nl
parker.nl@parker.com

Title

Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is actief in veel uiteenlopende markten zoals lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie en gas industrie, transport, landbouw, constructie, medische industrie, bosbouw, mijnbouw, procesindustrie, verpakkingsindustrie, scheepvaart, enz.

Parker Hannifin Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Parker Hannifin Corporation, een multinational met meer dan 350 vestigingen in 50 verschillende landen wereldwijd, meer dan 55.000 medewerkers en een omzet van meer dan 13 miljard dollar. Parker Hannifin is 's werelds grootste en meest diverse producent van producten en systemen voor aandrijving en besturing.

Nederland telt vier Parker locaties. Het hoofdkantoor van Parker Nederland staat in Oldenzaal.

Hier is het grootste deel van het verkoopapparaat gevestigd en tevens de grootste systeembouw locatie. In Hendrik-Ido-Ambacht is de andere verkoop en systeembouw locatie gevestigd, deze locatie wordt gedeeld met de productie vestiging voor pneumatiek. In Arnhem zit een ontwikkelingscentrum voor filters en in Etten-Leur worden membranen voor gas separatie geproduceerd.


ParkerStore & HOSE DOCTOR
ParkerStore is Parkers unieke winkelconcept voor de industriële markt. Een ParkerStore is kennis, ervaring en de juiste producten verzameld op één locatie. De ParkerStore biedt u alles dat u nodig heeft om zonder vertraging uw werkzaamheden te kunnen voortzetten. Kortom, de ParkerStore is uw Eerste Hulp Bij Onderdelen! Voor hydraulische slang, luchtslang, pijpkoppeling, slangfitting, filterelement, pneumatische cilinder, ventiel of pomp, de ParkerStore is het juiste adres.Parker heeft een HOSE DOCTOR netwerk met landelijke dekking. Het HOSE DOCTOR netwerk is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800-2211333. De Parker HOSE DOCTORS zijn mobiele servicebussen die u kunt oproepen voor onderhoud, technische ondersteuning en het ter plaatse vervangen van hydraulische slangen, filters en andere hydraulische onderdelen. Het Parker HOSE DOCTORS netwerk is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar voor u beschikbaar. 

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags