Koninklijke IHC

The technology innovator

Koninklijke IHC
Afdeling Staffing
Postbus 1
2960 AB Kinderdijk
Netherlands
T +31 (0)786 910984
www.ihcjobs.nl
staffing@ihcmerwede.com
Title

Wij zijn Koninklijke IHC (IHC), wereldmarktleider in de bouw van custom built- en standaard schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en complexe offshore schepen voor de olie & gas industrie. Daarnaast ont-wikkelen we geavanceerde equipment. Dit realiseren we dagelijks met ruim 3.000 collega’s op zo’n 30 locaties wereldwijd.

Ons materieel kom je overal ter wereld tegen: bij baggerwerkzaamheden in havens, bij de aanleg van nieuwe steden, bij het winnen van olie en gas op zee. Onze vele buitenlandse vestigingen geven ons een internationale oriëntatie. 

Jezelf ontwikkelen
Onze bedrijfscultuur heeft een sterk karakter en is gebaseerd op samenwerking, openheid en respect. Ook doorzettingsvermogen stroomt volop door de aderen van onze organisatie. Tot in onze diepste poriën zijn we bij IHC gericht op verbetering en innovatie. Wie bij ons komt werken, heeft zijn eindbestemming dus nog niet in zicht. Bij ons zul je blijven leren en blijven groeien. Je expertise zal een stijgende lijn laten zien. Dat is niet alleen een belofte van onze kant, maar ook een voorwaarde die wij aan jou stellen. Wie zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel laat zien, geniet bij ons veel vrijheid. Dat wil niet zeggen dat we je aan je lot overlaten. Waar nodig kun je rekenen op coachingstrajecten en persoonlijke begeleiding.

Talent optimaal benutten
IHC heeft veel talent in huis. En dat talent willen we optimaal benutten. Onze ontwikkelprogramma’s zorgen daarvoor. Er zijn programma’s voor alle niveaus. Met je vmbo-diploma op zak kun je aan de slag bij ons eigen Technisch Opleidingscentrum. Je volgt hier een tweejarige opleiding tot bijvoorbeeld lasser, scheepsmetaalbewerker of machinaal verspaner. Na deze opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma. Ook voor medewerkers met een mbo-, hbo- of wo-opleiding zijn er genoeg ontwikkelmogelijkheden. Zij kunnen voor een opleiding, training of cursus kiezen uit het uitgebreide aanbod van IHC Opleidingen. Naast de ontwikkelprogramma’s is er Jong IHC. Dit activiteitenprogramma is speciaal bedoeld om onze jonge hbo’ers en academici uitgebreid kennis te laten maken met ons bedrijf. Zo vinden zij snel hun weg naar collega’s bij de diverse business units. Een stevig eigen netwerk is het resultaat.

Kansen voor studenten
Je volgt een opleiding of hebt deze net afgerond? Een carrière beginnen bij IHC kan op verschillende manieren. Wij geloven in een nauwe samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Daarom ben je als ambitieuze student bij IHC altijd welkom voor een interessante stage of afstudeeropdracht. Er zijn diverse mogelijkheden; aan jou de keuze!

Innovate yourself @ The Technology Innovator
Jij bent niet bang om van de gebaande paden af te wijken? En jezelf te ontplooien bij een internationale speler? Jij wilt jezelf dagelijks uitdagen? En gaat tot het uiterste om je maximaal te ontwikkelen in je carrière? Dan schudden wij jou graag de hand. Kijk op www.ihcjobs.nl voor meer informatie over jouw mogelijkheden. Je vindt er onze vacatures, stagemogelijkheden, ervaringen van medewerkers en informatie over projecten.

AANTAL WERKNEMERS: 3.000
SECTOR: Scheepsbouw- & reparatie
CARRIÈREFASE: Student, Starter, Young Professional, Professional, Stagiair
GEWENST WERK- EN DENKNIVEAU: Vmbo, mbo, hbo, wo
GEWENSTE STUDIERICHTINGEN: Technisch
GEWENSTE OPLEIDINGEN: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Scheepsbouwkunde, Elektrotechniek
OPENSTAANDE FUNCTIES: Kijk voor actuele vacatures op www.ihcjobs.nl/vacatures.

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Scheepsbouw & -reparatie