Keppel Verolme

focus op het zoeken en ontwikkelen van talenten!

Keppel Verolme
Dhr. L. van Schijndel, HR Department
Prof. Gerbrandyweg 25
3197 KK Rotterdam
Netherlands
T +31 (0)181234300
ww.keppelverolme.nl
lvanschijndel@keppelverolme.nl
Title

Keppel Verolme is een scheeps- en offshore werf gevestigd in Rotterdam en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Keppel Offshore & Marine. De werf is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en verbouwen van elk type vaartuig in de Maritieme- en Olie & Gas sector en richt zich op het bouwen van offshore transformator platformen voor de windindustrie.

Geen project bij Keppel Verolme is hetzelfde. Elke offshore unit of schip dat onder handen wordt genomen biedt nieuwe kansen en uitdagingen. De werf werkt aan creatieve projecten, maakt gebruik van innovatieve oplossingen en is erg klant- en oplossingsgericht.

Werken bij Keppel Verolme
Bijzondere en vaak complexe projecten zijn kenmerkend voor Keppel Verolme. Een optimaal presterende projectenorganisatie is de sleutel tot succes. Keppel Verolme heeft dan ook een organisatie die kwaliteit en flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan om zo aan de wensen van haar klanten te voldoen. Deze organisatie wordt in de eerste plaats vormgegeven door professionals in alle lagen; van Project Manager tot de vakman op de vloer. Voor allen biedt Keppel Verolme boeiend werk met prima arbeidsvoorwaarden en uitstekende carrièremogelijkheden. Ons personeelsbeleid is er op gericht om alle medewerkers de kans te bieden om zich naar hun vermogen te ontwikkelen.

Ben je klaar met je studie MTS, HTS Of TU?
Ambieer je een carrière bij Keppel Verolme, bijvoorbeeld als Project Engineer, maar mis je de werkervaring? Met een MTS/HTS Werktuigbouwkunde- en/of Scheepsbouwkunde-diploma, is het mogelijk om een trainee-programma te volgen. Ook is het mogelijk om door middel van een afstudeerstage je talenten te ontplooien!

Traineeprogramma’s MTS 
Met een afgeronde MTS Werktuigbouwkunde en/of Scheepsbouwkunde opleiding biedt Keppel Verolme je de kans om in een periode van een jaar door middel van stages binnen diverse afdelingen de organisatie te leren kennen, om daarna in te stromen. Zo word je optimaal voorbereid op je nieuwe functie binnen de Productieafdeling, of als Werkvoorbereider, Tekenaar of Planner.

HTS, TU 
Het stage traject voor HTS/TU is langer en intenser, ongeveer 1,5 jaar. Je volgt een traject van het maken en uitbrengen van een offerte tot en met de oplevering van een project. Daarnaast maak je kennis met de ondersteunde diensten in de organisatie zoals de afdeling Veiligheid en Werffaciliteiten.

Je ervaart alle aspecten van een project en leert de cultuur van de organisatie in korte tijd kennen. Je wordt klaargestoomd om te gaan werken binnen bijvoorbeeld de afdeling Projecten, Productie of Project Engineering.

AANTAL WERKNEMERS: 350

SECTOR: Scheepsbouw- & reparatie

CARRIEREFASE: Young Professional, Professional, Trainee

GEWENST WERK- EN DENKNIVEAU: Mbo, hbo, wo

GEWENSTE STUDIERICHTINGEN: Techniek

OPENSTAANDE FUNCTIES: Project Manager, Project Engineer, Trainee

 

 
Maps
Photos
Title
Title
Title
Tags