Iskes Towage & Salvage

Iskes Towage & Salvage
Marco Jansen
Monnickendamkade 19 D
1976 EC IJmuiden
Netherlands
T +31 (0)255 820915
www.iskestugs.nl
marco.jansen@iskestugs.nl
Title

Iskes towage & Salvage is een echt familiebedrijf dat continu in beweging is. Het staat onder leiding van Jim Iskes. de vloot van Iskes bestaat uit 13 sleepboten variërend in bollard pull van 20 tot 85 ton. De havensleepboten zijn actief in IJmuiden en Amsterdam en sinds juli 2014 ook in de havens van Rotterdam.

Iskes houdt zich ook bezig met alle voorkomende offshore werkzaamheden. Hiervoor hebben wij drie offshore slepers die onder andere in West-Europa en de Oostzee werkzaam zijn. de vloot wordt aangestuurd door operators die 24/7 aanwezig zijn op het hoofdkantoor in IJmuiden.

De vloot heeft schepen met ASd, ATd en Voith Schneider voortstuwing, waarbij kennis en beheersing van, gevoel voor en ervaring met deze systemen de bemanning tot veelzijdige alleskunners maakt.

De Bernardus is onze eerste hybride sleepboot die door een combinatie van diesel-direct en diesel-elektrische voortstuwing tussen 15% en 20% minder brandstof verbruikt.

Investeren in de toekomst
In juni 2014 opende ‘360 control’ haar deuren. dit is een modern trainingscentrum wat tot de beschikking van Iskes staat. ‘360 Control’ heeft één van de meest geavanceerde en realistische simulatoren voor zowel ASd en ATd voortstuwing en is uitermate geschikt voor onder andere training op maat en assessments.

Werken bij Iskes
Iskes is een dynamisch bedrijf waar een prettige informele werksfeer heerst. Zowel op kantoor als op de vloot zet iedereen zich met veel enthousiasme en voor meer dan 100% in, om elke keer weer tot het juiste resultaat te komen. Elke dag is anders, dit maakt het werken bij Iskes uitdagend en nooit voorspelbaar.
In de havendienst werken wij met roosters van twee weken op en af en in de offshore drie weken op en af.

Verder zijn er uitbreidingsplannen voor de vloot en is er een continue focus op nieuwe en uitdagende projecten. door onze groei zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren kapiteins, werktuigkundigen en stuurlieden. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien. Kijk op onze website voor de actuele vacatures!

Facts about
Aantal werknemers: 100
Sector: Havens, Offshore, Zeesleepvaart
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional, Trainee
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Nautische studierichting
Gewenste opleidingen: SMBW, SWK 
Openstaande functies: zie website www.iskestugs.nl

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Dienstverlening