Holland America Line

A Signature of Excellence | Inspiring Excellence, Propelling People

Holland America Line
Anjenie Badloe
Otto Reuchlinweg 1110
2991 WB Rotterdam
Netherlands
T +31 (0)10 2976600
ww.hollandamericaline.com/ www.holland-america.nl/
badloe@hollandamerica.com
Title

Al meer dan 140 jaar is Holland America Line leidinggevend in de cruisewereld en brengt het zijn gasten naar exotische bestemmingen overal ter wereld. Als u op zoek bent naar de meest comfortabele en ruime schepen ter zee, een bekroonde service, vijfsterrenmaaltijden, een ruime keuze aan activiteiten, verrijkende programma’s en fascinerende routes over de hele wereld, bent u hier aan het goede adres. We zijn toegewijd aan onze missie: door excellence creëren wij keer op keer onvergetelijke momenten.

Welkom aan boord! 
Elke dag worden duizenden gasten van Holland America Line op deze warme manier verwelkomd op onze schepen. Deze zin belichaamt de spirit van ons hele bedrijf, Holland America Line. Er zijn misschien wel meer dan duizend verschillende functies bij Holland America Line, maar we hebben allemaal maar één doel: ‘s werelds beste gastheer/gastvrouw zijn.

Vandaag biedt de vloot van Holland America Line met 15 elegante, middelgrote schepen meer dan 500 cruises per jaar aan naar alle zeven continenten. Cruises hebben zowel populaire als minder bekende havens als bestemming in de Caraïbische Eilanden, Alaska, Europa, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië - tevens bieden wij unieke reizen naar de Amazone, Antarctica en uitgebreide Grand Voyages.Holland America Line is trots op de lange traditie van buitengewone vakantie-ervaringen. Dankzij onze Signature of Excellence® investering van $ 500 miljoen zijn die ervaringen nu buitengewoner dan ooit tevoren. Signature of Excellence verbeteringen betreffen vrijwel alle onderdelen van onze schepen, van nieuwe voorzieningen en gemeenschappelijke ruimtes tot extra service en gemak

Onze innovatieve programma’s en uitstekende voorzieningen hebben ons steevast een plaats bij de best gewaardeerde cruisemaatschappijen uit de hogere kwaliteitsklasse bezorgd, hebben ons de prestigieuze Five Star Diamond Award van The American Academy of Hospitality Sciences opgeleverd en een van de hoogste percentages trouwe klanten in onze branche. Wij zijn trots op deze prestaties en verheugen ons erop de verwachtingen van onze gasten op elk vlak te overtreffen.

Bent u er klaar voor om bij Holland America Line te komen werken, een spannende tijd tegemoet te gaan en deel uit te maken van een elite team van mensen die de ‘award-winning’ normen handhaven als toonaangevende premium rederij in de cruise industrie?

Facts about
Aantal werknemers: 14.000
Sector: Zeescheepvaart
Carrièrefase: Student, Starter, Young Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Vmbo, mbo, hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Hbo/wo overig, hbo Techniek, hbo Nautisch, vmbo / mbo Techniek, vmbo / mbo Nautisch
Gewenste opleidingen: Hbo/wo overig, hbo Techniek, hbo Nautisch, vmbo / mbo Techniek, vmbo / mbo Nautisch
Openstaande functies: www.holland-america.nl

 

 

 
Maps
Photos
Title
Title
Title
Tags
Zeescheepvaart