Geveke bv

Essentieel in het grote geheel

Geveke bv
Sylvia Koppenol, HR Manager
Postbus 820
1000 AV Amsterdam
Netherlands
T +31(0)20 5822638
www.geveke.nl, www.werkenbijgeveke.nl
sko@geveke.com
Title

Geveke is een eigentijds bedrijf met een rijke historie. Van oorsprong een handelsmaatschappij, inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen, diensten en service. Klanten van Geveke moeten kunnen bouwen op de adviezen, producten en diensten die Geveke hen biedt. Want datgene wat Geveke levert is dikwijls van essentieel belang in en rond het productieproces van de gebruiker.

Prominente meedenker
Geveke is actief in zeer uiteenlopende branches in de industrie. Het leveringsprogramma bestaat onder meer uit pompen, pompsystemen, compressoren, relais & transformatoren en varieert van standaardmatige producten tot tailormade ontwerp van packages. Hoe dan ook, Geveke verrast met innovatieve en duurzame, klantspecifieke oplossingen en advies. Het verlenen van service en onderhoud op geleverde apparatuur vormt een wezenlijk onderdeel in het dienstenpakket. Geveke levert aan afnemers in o.a. de olie- en gasindustrie (zowel on- als offshore), de (petro)chemische industrie, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.

De medewerkers; het échte kapitaal
Bij Geveke heerst een open, laagdrempelige cultuur. In de bedrijfsvoering staat de mens centraal. Simpelweg omdat de medewerkers de onmisbare schakel tussen klanten, principalen en collega’s zijn. Voor medewerkers is er optimale ondersteuning, prima arbeidsvoorwaarden, uitstekende opleidingsmogelijkheden, een goede collegiale sfeer, openheid en ruimte voor eigen initiatief. Bij de Geveke-groep zijn 200 medewerkers werkzaam. Zonder overdrijven allemaal betrokken en ervaren, goed opgeleide werknemers. Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Onze jobs hebben altijd een mix van commercie, service en techniek. Kijk op onze website voor de laatste vacatures.

Facts about
Aantal werknemers: 200
Sector: Olie & Gas, Offshore
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Techniek
Gewenste opleidingen: Werktuigbouwkunde, Chemie of Hogere Zeevaartschool
Openstaande functies: Bezoek onze website www.werkenbijgeveke.nl voor een actueel overzicht

 
Maps
Photos
Title
Title
Title
Title
Tags
Toeleveranciers