Fugro

Investigating planet earth

Fugro
Recruitment
Veurse Achterweg 12
2264 SG Leidschendam
Netherlands
T +31 (0)70 3111800
www.fugro.com
recruitment@fugro.com
Title

Houd jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? En ben je op zoek naar een boeiende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt Fugro wat je zoekt. Fugro verzamelt en interpreteert wereldwijd gegevens over het aardoppervlak, de diepere lagen van de aarde en de (zee)bodem.

Durf, Ondernemerschap en Innovatie

Onze activiteiten vinden wereldwijd plaats op land, op zee en vanuit de lucht en zijn primair gericht op de olie- en gasindustrie, constructie industrie, mijnbouw en overheden. We doen veelzijdig geodetisch, geologisch en geotechnisch onderzoek van de aarde en dragen zo bij aan diverse ontwikkelingen en projecten met vaak groot maatschappelijk of economisch belang.

Denk bijvoorbeeld aan grote projecten zoals de bouw van windmolens in zee, plaatsbepaling voor onderzeese infrastructuren, het traceren van onderzeese leidingen na orkanen en aardverschuivingen en het bieden van complexe funderingsadviezen. We beschikken over de nieuwste technologie en kunnen onze klanten optimaal adviseren. En dat is een uitdaging waar we elke keer weer vol voor gaan! Een kwestie van durf, ondernemerschap en innovatievermogen.

Carrière mogelijkheden
Werken bij Fugro betekent een veelzijdige baan met ruimte voor eigen initiatief en we bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden. Bij Fugro ben je als surveyor, engineer, data processor, geophysicist, project manager en tender coordinator werkzaam in offshore projecten m.b.t. geofysisch bodemonderzoek, constructie en plaatsbepaling van boten en offshore platforms. Er wordt gebruik gemaakt van onderwaterpositionering, waar met hoogwaardige navigatietechnieken en akoestische methoden wordt gewerkt op steeds grotere waterdiepten (tot wel 3.000 meter) met behulp van een diversiteit aan complexe meetapparatuur en sensoren. Als geotechnisch projectingenieur bij Fugro ben je zelf betrokken bij het inwinnen en de rapportage van de geotechnische data offshore en stel je het funderingsadvies op. Als elektrotechnicus of werktuigbouwer werk je onder andere aan de verdere ontwikkeling van onze onderzoeksapparatuur, om wereldwijd de geotechnische metingen in de zeebodem op steeds grotere dieptes te kunnen verrichten. 

Wil jij ook werken bij Nederlands grootste ingenieursbureau?

Facts about
Aantal werknemers: 12.250
Sector: Offshore
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Hbo, wo
Gewenste opleidingen: Hydrografie, Survey, Civiele Techniek, Geotechniek, Geologie, Technische Aardwetenschappen, Hydrologie, Geofysica, Geografie, Waterbouwkunde, Geodesie, Landmeetkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde, Scheepsbouwkunde, Maritiem Officier, Maritieme Techniek
Openstaande functies: Voor actuele vacatures kijk op www.fugro.com/careers

 
Maps
Photos
Title
Tags
Offshore