Fischcon BV

Passionate about our products. And about you.

Fischcon BV
Sylvia van der Plas
Lorentzweg 3
4131 PH Vianen
Netherlands
T +31 (0)347 329020
www.fischcon.nl
sylvia.van.der.plas@pon.com
Title

Fischcon is producent en leverancier van hoge capaciteit brandblussystemen, generatoren, hydraulische power packs en packager van ‘rotating equipment’ voor grote ondernemingen in de olie- en gasindustrie en de internationale maritieme sector.

Fischcon is sterk in het vertalen van klantspecifieke concepten in praktische oplossingen, die variëren van diesel/elektrische aangedreven pompsystemen, brandbluspompen en generatorsets tot compleet geïntegreerde systemen. De betrouwbare brandbluspompsystemen en generatorsets zijn zodanig ontworpen dat zij onder alle omstandigheden werken; in extreme hitte en kou èn in gevaarlijke zones (Zone 2). Alle systemen voldoen aan de internationale regelgeving, normen en voorschriften van maritieme classificatiebureaus zoals NORSOK, Lloyds Register, ABS, Bureau Veritas en DNV-GL. In de werkplaats werken vakmensen op het gebied van lassen, constructie en assemblage.

Bij Fischcon tref je o.a. functies aan zoals:
Lead Mechanical Engineer: je bent verantwoordelijk voor de technische inhoud en coördinatie van het mechanische deel van het project, vanaf het tekenen tot aan het moment van oplevering. Je bent dan ook een echte generalist. Je bent het aanspreekpunt voor de projectleiding en coacht junior collega engineers.

Senior Sales Engineer: Je bereidt offertes voor en werkt technischcommerciële offertes uit waarbij je rekening houdt met de door de klant aangeleverde specificaties, internationale standaards en wet- en regelgeving. Je onderhoudt zelf contacten met de opdrachtgever en leveranciers.

Sales Manager Projects: je ziet kansen in de markt en maakt een plan om deze kansen in concrete resultaten om te zetten. Je stelt een verkoopstrategie op in nauwe samenwerking met de Manager Sales en je onderhoudt direct contact met de klanten en leveranciers.

Quality Engineer: Je zorgt er voor dat de kwaliteitstandaard gedurende het hele proces “op de kaart” staat. Dit betekent dat tijdens de verschillende fasen van een opdracht zoals de verkoop-, engineerings-, productie- en testfase jij verantwoordelijk bent voor het doorlopen van het kwaliteitsproces. Daar waar nodig stel je het proces bij en/of doe je verbetervoorstellen.

Bij Fischcon werken mensen die passie voor hun werk en het product hebben. Met elkaar zorgen we ervoor dat wát we leveren volledig voldoet aan de klanteisen. Je krijgt de verantwoordelijkheid om je werk goed te doen maar belangrijk is ook dat je met plezier je werk doet!

Facts about
Aantal werknemers: 65
Sector: Energie, Olie & Gas, Offshore, Toeleveranciers
Carrièrefase: Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Kijk op onze website voor de gewenste studierichtingen
Gewenste opleidingen: Kijk op onze website bij vacatures voor de gewenste opleidingen
Openstaande functies: Lead Engineer M/E, Quality Engineer, Sales Engineer. Voor actuele vacatures kijkt u dan op www.fischcon.com

 
Maps
Photos
Title
Tags
Toeleveranciers