Expro North Sea Ltd.

Join the winning team & develop your talents!

Expro North Sea Ltd.
Mw. H. Kleefstra, HR Department
Nijverheidsweg 4
1785 AA Den Helder
Netherlands
T +31 (0)223 677900
ww.exprogroup.com
hr.department@exprogroup.com
Title

Een carrière bij één van ’s werelds grootste service verlenende bedrijven in de olie- & gasindustrie? Expro is meer dan alleen een plek om te werken. Het is een wereld van mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Als medewerker van Expro toon je iedere dag inzet, expertise en commitment. In ruil daarvoor biedt Expro jou mogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen.

Expro’s business is Well Flow Management. Expro is een wereldwijde organisatie die gespecialiseerd is in het verlenen van services aan de olie-& gasindustrie. Expro opereert in 50 landen en heeft wereldwijd meer dan 5.000 medewerkers. Voor de regio Continentaal Europa is Expro gevestigd in Den Helder. Onze Product Lines zijn Welltesting & Commissioning, Wireline Intervention en Data Acquisitie. Sinds 1993 heeft Expro in Nederland een unieke afdeling, Manpower Services, voor technisch personeel welke langdurig gedetacheerd wordt aan olie & gasmaatschappijen binnen Nederland.

Carrière & Groei
Op zoek naar een carrière die dynamisch en uitdagend is? Bij Expro vind je dit en nog veel meer. Een stimulerende omgeving waarin je continu wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Expro gelooft in het ontwikkelen van talenten, vaardigheden en het bevorderen en aanmoedigen van leermogelijkheden. Dit alles zal bijdragen aan de kans op een professionele en succesvolle loopbaan bij Expro. 

De technische functies die Expro onder andere beschikbaar heeft, zijn: Proces Operator, CCR Operator, OIM, Operations Engineer, Commissioning Engineer, E/I Technician, Well Test Operator, Wireline Operator & Maintenance Technician.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op!

Facts about
Aantal werknemers: 220
Sector: Dienstverlening, Olie & Gas, Offshore
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Techniek
Gewenste opleidingen: Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Electrotechniek, Algemene Operationele Techniek, VAPRO B/C
Openstaande functies: Voor onze openstaande vacatures verwijzen wij u naar onze website www.exprogroup.com/careers

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Offshore