De REGT Marine Cables BV

World player in Marine Cables

De REGT Marine Cables BV
Mevr. K. Lammens
Postbus 2100
2930 AC Krimpen aan de Lek
Netherlands
T +31 (0)180 668800
www.deregtcables.com
PenO@deregtcables.com
Title

DE REGT Marine Cables is specialist in het ontwerpen en produceren van high tech, maatwerk, onderwater kabelsystemen voor de seismische, olie en gas-, defensie- en ROV-markt. De kabelsystemen worden volledig ontworpen en geproduceerd op ons hoofdkantoor met fabrieksfaciliteit in Krimpen aan de Lek, in de buurt van Rotterdam. Klanten bevinden zich over de hele wereld.

DE REGT beschikt over uitgebreide R&D, fabrieks-, montage- en testfaciliteiten in Krimpen aan de Lek. Hiermee kunnen elektro-optische kabels worden vervaardigd in combinatie met verschillende sterkte elementen, ten behoeve van door het water getrokken systemen en het liften van apparatuur onder water. Bovendien beschikt DE REGT over assemblagebekwaamheid, waardoor een compleet, volledig getest systeem aangeboden wordt. Bij DE REGT zijn we trots op onze technische kennis en ervaring gekoppeld aan ons vermogen om samen te werken met onze klanten om tegemoet te komen aan hun exacte wensen. Deze benadering stelt ons in staat innovatieve oplossingen voor de problemen van klanten en toepassingen met een snelle reactietijd te verwezenlijken. De hele wereld is ons werkterrein. 

Werken bij...
De medewerkers bij DE REGT zijn specialisten in hun vakgebied. Er is ruimte voor verdere ontwikkeling en doorgroei naar andere functies. DE REGT investeert in het toepassen van de nieuwste technologieën. De verwachting is dat er de komende jaren diverse functies zullen ontstaan in verschillende vakgebieden. De focus zal hierbij liggen op functies in de productie, R&D, sales en design. Het opleidingsniveau varieert, afhankelijk van de functie, van MBO tot WO niveau. DE REGT heeft een prettige open, multiculturele en directe bedrijfscultuur. Er is veel vrijheid om te leren en te groeien.

Voor een overzicht van onze actuele vacatures verwijzen wij naar www.deregtcables.com/careers. Staat er geen functie tussen die aansluit op jouw wensen, maar wil je wel graag bij DE REGT werken? In dit geval raden wij je aan om een open sollicitatie te sturen. Wij hopen je binnenkort te kunnen begroeten bij DE REGT Marine Cables.

Facts about
Aantal werknemers: 130
Sector: Olie & Gas, Toeleveranciers
Carrièrefase: Young Professional, Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Techniek
Gewenste opleidingen: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica
Openstaande functies: Zie voor een actueel overzicht van onze vacatures www.deregtcables.com/careers

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Offshore