Chemgas Shipping B.V.

Chemgas Shipping B.V.
Human Resources
Van Vollenhovenstraat 3
3016 BE Rotterdam
Netherlands
T +31 (0)10 2412222
www.chemgas.nl
hr@chemgas.nl
Title

Zit varen op zee jou in het bloed? En zoek je een veelzijdige baan in de zeevaart? Dan biedt Chemgas je veel mogelijkheden voor een uitdagende loopbaan. Mooi werk op het water is wat we je altijd garanderen. Daar staan we voor. Daarnaast vinden wij goede opleidings- en doorstroommogelijkheden tijdens je loopbaan zeer belangrijk. Wij zijn een professionele organisatie met betrokken medewerkers. Geïnteresseerd?

Chemgas op zee
Chemgas loopt voorop met de allernieuwste technieken en innovaties op het gebied van gastransport op zee. De zeegaande vloot bestaat uit diverse coasters en kruiplijncoasters. Het vaargebied strekt zich uit van de Baltische zee tot Noord-Afrika. Efficiënt gastransport is wat wij voor onze opdrachtgevers altijd nastreven. Met jouw expertise kun je aan deze doelstelling een belangrijke bijdrage gaan leveren.

Kapitein (Thresher): “Chemgas is een zeer betrokken organisatie waar werknemers geen nummer zijn. Daarbij is het vaargebied zeer afwisselend.”

Aan boord
Je werkt met goed materieel en dat is erg belangrijk als je op zee werkt. Gastransport vraagt namelijk het nodige van jou als bemanningslid. Het nauwkeurig volgen van procedures en veiligheidsvoorschriften hoort daarom bij de dagelijkse praktijk. Daarnaast krijg je van ons goede begeleiding, opleidingen en trainingen aangeboden. Onze bemanning vormt een goed op elkaar ingespeeld team. Expertise, toewijding en discipline staan daarbij voorop. Je kunt altijd rekenen op de mensen om je heen. Bovendien heerst er dankzij de gemotiveerde bemanning een positieve en enthousiaste sfeer aan boord op onze schepen. Bij de zeevaart werk je in een kort vaarsysteem.

2e Stuurman (Twister): “Aan boord heerst een goede sfeer, dit zorgt voor rust en energie op het schip, wat het varen zo aantrekkelijk maakt!” 

De vloot
Onze moderne en goed onderhouden vloot is altijd in ontwikkeling. Mede door onze innovatieve schepen streven wij naar het hoogst haalbare. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde bemanningsleden. Durf jij de uitdaging aan met de zekerheid van goede arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op www.chemgas.nl voor meer informatie. We zijn tevens een erkend leerbedrijf en hebben je genoeg te bieden als het gaat om opleidingen en stages.

Facts about
Aantal werknemers: 140
Sector: Zeescheepvaart
Carrièrefase: Starter, Professional, Trainee, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Technisch, Nautisch
Gewenste opleidingen: Maritiem Officier alle schepen, Koopvaardij Officier kleine schepen
Openstaande functies: Stagiair, 2e Scheepswerktuigkundige: < 3000 KW, 2e Stuurman: < 3000 GT

 
Maps
Photos
Title
Tags
Zeescheepvaart