Chemgas Barging S.à r.l.

Mooi werk op het water

Chemgas Barging S.à r.l.
Human Resources
53, Avenue Pasteur
L-2311 Luxembourg
Netherlands
T +352 262 7074052
www.chemgas.lu
hr@chemgas.nl
Title

Zit varen op de binnenwateren jou in het bloed? Ben je daarnaast op zoek naar een veelzijdige baan in de binnenvaart? Dan biedt Chemgas je veel mogelijkheden voor een uitdagende loopbaan. mooi werk op het water is wat we je altijd garanderen. daar staan we voor. daarnaast vinden wij goede opleidings- en doorstroommogelijkheden tijdens je carrière zeer belangrijk. wij zijn een professionele organisatie met betrokken medewerkers. Geïnteresseerd?

Chemgas op de binnenvaart
Chemgas loopt voorop met de allernieuwste technieken en innovaties op het gebied van gastransport in de binnenvaart. Ons vaargebied voor de binnenvaart strekt zich uit van Vlissingen-Rotterdam-Antwerpen tot Basel. Efficiënt gastransport is wat wij voor onze opdrachtgevers altijd nastreven. Met jouw expertise kun je aan deze doelstelling een belangrijke bijdrage gaan leveren.

Matroos in opleiding (Blizzard): “Varen in de binnenvaart is veelzijdig en vooral heel erg leuk! Daarnaast biedt Chemgas mij veel mogelijkheden om uiteindelijk door te groeien.”

Aan boord
Je werkt met goed materieel en dat is erg belangrijk als je in de binnenvaart werkt. Het feit dat je met gastransport te maken hebt, vraagt het nodige van jou als bemanningslid. Het nauwkeurig volgen van procedures en veiligheidsvoorschriften hoort daarom bij de dagelijkse praktijk. daarnaast krijg je van ons goede begeleiding, opleidingen en trainingen aangeboden.Onze bemanning vormt een goed op elkaar ingespeeld team. Expertise, toewijding en discipline staan daarbij voorop. Je kunt altijd rekenen op de mensen om je heen. Bovendien heerst er dankzij de gemotiveerde bemanning een positieve en enthousiaste sfeer aan boord op onze schepen. Bij de binnenvaart ben je één week aan het werk en één week thuis.

Kapitein Shamal: “Het varen in de binnenvaart vind ik vooral aantrekkelijk vanwege de altijd wisselende uitzichten, ook de regelmaat en financiële zekerheid die Chemgas biedt geven mij een zeker en vertrouwd gevoel.”

De vloot
Onze moderne en goed onderhouden vloot is altijd in ontwikkeling. Mede door onze innovatieve schepen streven wij naar het hoogst haalbare. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde bemanningsleden. durf jij de uitdaging aan, maar wel met de zekerheid van goede arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op  www.chemgas.lu voor meer informatie. We zijn tevens een erkend leerbedrijf en hebben je genoeg te bieden als het gaat om opleidingen en stages.

Facts about
Aantal Werknemers: 150
Sector: Binnenvaart
Carrièrefase: Starter, Professional, Trainee, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo
Gewenste studierichtingen: Nautisch, Techniek
Gewenste opleidingen: Opleiding Matroos via BBL of afstandsonderwijs, opleiding Stuurman/ Schipper. Rijnpatent en ADN zijn een pre
Openstaande functies: (Leerling)Matroos, Matroos, Motordrijver, Machinist, Stuurman, Schipper, Kapitein

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags