BigLift Shipping

The world is...

BigLift Shipping
Dhr. A.H. Hubregtse
Postbus 2599
1000 CN Amsterdam
Netherlands
T +31 (0)20 4488302
www.bigliftshipping.com
jobs@bigliftshipping.com
Title

BigLift Shipping is marktleider op het gebied van zwaar transport over zee. Al meer dan 40 jaar staan we hoog op de ranglijst bij bedrijven in de olie- & gasindustrie, mijnbouw en energieopwekking, die voor hun miljoenenprojecten over de hele wereld hun kwetsbare equipment moeten laten vervoeren.

Teamwork
Een team van toegewijde, hooggekwalificeerde professionals, met jarenlange ervaring en een inventieve geest, maakt het ons mogelijk aan relaties vernieuwende en veilige oplossingen te bieden voor hun technisch en logistiek gecompliceerde wensen. Onze Project Managers en Engineers werken vanaf de ontwerp- en planningsfase tot aan de uitvoering en voltooiing van een project. Zij werken daarbij nauw samen met klanten over de hele wereld.

De BigLift-vloot is recentelijk versterkt met het m.s. Happy Star, uitgerust met kranen met een hijscapaciteit tot 1800 mt in tandem. Alle – tijdelijke of permanente – aanpassingen aan de vloot, alsmede de plannen voor nieuwbouw-schepen, worden ontwikkeld door BigLift-medewerkers. Bij BigLift zijn we altijd op zoek naar goede teamplayers. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende baan bij een dynamisch en internationaal bedrijf, neem dan contact met ons op.

Facts about
Aantal werknemers: 58
Sector: Zeescheepvaart, Zwaar Transport 
Carrièrefase: Professional
Gewenst werk- en denkniveau: Hbo, wo
Openstaande functies: Project Engineer: zie onze website.

 
Maps
Photos
Title
Title
Title
Tags
Zeescheepvaart