Bakker Sliedrecht Electro Industrie B.V.

Elektrotechniek is (vak)mensenwerk!

Bakker Sliedrecht Electro Industrie B.V.
Wilmar Volmer
Leeghwaterstraat 55-59
3364 AE Sliedrecht
Netherlands
T +31 (0)184 436821
www.bakkersliedrecht.com/nl/jobs-electro-industrie
wilmar.volmer@bakker-sl.nl
Title

Bakker Sliedrecht is een toonaangevende speler op het gebied van elektrotechniek in de maritieme sector. Als systeem integrator levert Bakker Sliedrecht turn-key, en op pakketlevering gebaseerde projecten in dredging en offshore.

We zijn voortdurend op zoek naar de beste en innovatieve oplossingen, met behulp van zowel vernieuwende, als ook conventionele elektrische en mechanische technieken door het adviseren, ontwerpen en bouwen van:

  • aandrijf- en besturingssystemen
  • automatiseringssystemen
  • schakelborden en MCC’s
  • besturingslessenaars
  • elektromotoren en generatoren
  • bekabeling/installatie
  • projectmanagement


Bakker Sliedrecht als aantrekkelijke werkgever
Ben jij geïnteresseerd in elektrotechniek? Dan is Bakker Sliedrecht voor jou de ideale werkgever. Bij Bakker Sliedrecht heerst een informele sfeer waar de lijnen kort zijn en er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Ben jij een enthousiaste mbo, hbo, wo-er met een diploma Elektrotechniek? Of volg je momenteel nog een studie in deze richting? Dan krijg je bij ons volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien. Speciaal daarvoor beschikt Bakker Sliedrecht over een eigen bedrijfsschool. In onze bedrijfsschool hebben we opleidingsprogramma’s ontwikkeld voor alle niveaus. Voor mbo medewerkers verzorgen wij de opleiding Monteur en 1e Monteur. Voor hbo, wo medewerkers is een Trainee programma ontwikkeld, waarmee je uitgebreid kennis maakt met ons bedrijf en diverse afdelingen. Maar ook voor de professionals bieden wij een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!

Pon
Bakker Sliedrecht is een 100% dochteronderneming van Pon Holdings, één van Nederlands grootste familiebedrijven met wereldwijd bijna 13.000 medewerkers die werken in 80 bedrijven. Last but not least; Pon is in 2012, 2013 en 2014 gekozen tot Top Employer.

Facts about
Aantal werknemers: 320
Sector: Dredging & Waterbouw, Offshore, Toeleveranciers
Carrièrefase: Starter, Young Professional, Professional, Trainee, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Mbo, hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Techniek
Gewenste opleidingen: Mbo/hbo/wo Elektrotechniek
Openstaande functies: Accountmanager, Sales Support Engineer, Calculator / Estimator, (Lead) Electrical Engineer, Software Engineer, Service Technician / Commisioning Engineer

 

 
Maps
Photos
Title
Tags
Toeleveranciers