Airborne Oil & Gas

Airborne Oil & Gas Enabling new operations

Airborne Oil & Gas
Recruitment
Monnickendamkade 1
1976 EC IJmuiden
Netherlands
T +31 (0)255 763500
www.airborne-oilandgas.com
hr@airborne.nl
Title

Airborne Oil & Gas is ’s werelds eerste en leidende organisatie die thermoplastische composiet buizen ontwikkelt en produceert. Deze lichtgewicht, sterke en corrosievrije buizen worden toegepast als downline, jumper en voor well intervention of als flowline.

Airborne Oil & Gas is een start-up bedrijf dat is ontstaan vanuit Airborne Composites. Wij zijn een jong internationaal en dynamisch bedrijf. In IJmuiden werken momenteel ruim 110 medewerkers in een pand van 10.000 m2 aan een innovatief product dat nieuwe mogelijkheden biedt voor de olie en gas industrie. De composiet buizen worden samen met alle bijbehorende equipment geleverd.

De composietkennis vanuit de lucht- en ruimtevaart werd geprojecteerd op andere markten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de vraag kwam of het technisch mogelijk was buizen voor olie en gastoepassingen uit composiet te maken. De kiem werd gelegd voor een traject waar onderzoek naar de technische en economische haalbaarheid werd uitgevoerd. Inmiddels staat er een volwaardig bedrijf met een gloednieuwe fabriek in IJmuiden, waar 24 uur per dag composiet buizen worden gefabriceerd.

Airborne Oil and Gas is op alle fronten op zoek naar mensen die grensverleggend bezig zijn. Om de klanten goed te kunnen bedienen, heeft Airborne Oil and Gas meer mensen nodig met ervaring in de offshore olieen gasindustrie, zowel op technisch als commercieel vlak. Ieder product doorloopt een strikt kwalificatietraject voordat het in productie genomen kan worden. Dat laatste gebeurt door middel van in eigen huis ontworpen machines. Airborne Oil and Gas verlangt van alle medewerkers hetzelfde: mee willen werken aan een baanbrekend product, een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en veilig en nauwkeurig werken.

De koploperspositie en de snelle groei van Airborne Oil and Gas hebben invloed op de organisatiecultuur. Het brengt dynamiek en het betekent dat de medewerkers vrijwel direct verantwoordelijkheid dragen. Tevens is er veel ruimte om individueel en professioneel met de ontwikkeling van de organisatie mee te groeien. Airborne Oil and Gas is op zoek naar getalenteerde en energieke medewerkers, die passie hebben voor hun vak en deze met Airborne willen delen.

Facts about
Aantal werknemers: 110
Sector: Olie & Gas, Offshore, Toeleveranciers
Carrièrefase: Student, Starter, Young Professional, Professional, Trainee, Stagiair
Gewenst werk- en denkniveau: Hbo, wo
Gewenste studierichtingen: Bachelor of Master in Engineering
Gewenste opleidingen: Mechanical engineering, Structural engineering, Offshore engineering, Process engineering, Marine engineering, Aerospace engineering etc.
Openstaande functies: Bekijk onze website voor alle openstaande vacatures: www.airborne-international.com/blog/category/vacancies/

 
Maps
Photos
Title
Title
Tags
Toeleveranciers